Spreekkamer Online

Waarom krijg ik een uitnodiging van Spreekkamer Online?

U krijgt een uitnodiging van Spreekkamer Online omdat uw dienstverlener gebruik maakt van Spreekkamer Online om videoconsulten te voeren in zijn/haarbedrijfsvoering.

Als een afspraak met u is ingepland door de dienstverlener ontvangt u automatisch een email met de gegevens over de afspraak en een link naar het videoconsult. Een videoafspraak via Spreekkamer Online vindt plaats in een beveiligde omgeving en is eenvoudig toe te passen, zolang u de beschikking heeft over een pc of laptop met internetverbinding en een webcam met microfoon (ingebouwde) luidsprekers.

Is het voeren van een videoconsult via Spreekkamer Online veilig?

Een videoconsult via Spreekkamer Online is een volledig beveiligd gesprek. Er wordt door ons geen persoonlijke informatie en video en/of audio opgeslagen. Er hoeft ook geen software te worden geïnstalleerd op uw eigen computer.

Onze organisatie en systemen zijn volledig ingericht volgens de geldende veiligheidsnormen. Voor de gezondheidszorg betreft het de NEN7510/7512 normen ten aanzien van informatiebeveiliging in de zorg.

Werkt het ook op mijn tablet (iPad of Android)?

Spreekkamer Online is beschikbaar op tablet, zowel op iPad als Android. In de App store of Google play store kunt u de applicatie downloaden. Om de video-afspraak te starten op een tablet klikt u op de link "open in tablet' in de email van uw dienstverlener. De applicatie zal automatisch worden opgestart op uw tablet.

Voor wie is Spreekkamer Online?

Spreekkamer Online kan door elke dienstverlener gebruikt worden om videoconsulten met zijn of haar cliënten uit te voeren.