Spreekkamer Online

Spreekkamer Online is opgericht in 2013 en heeft inmiddels een aansprekende klantenportefeuille. Wij gaan uit van de wensen en eisen van de gebruikers. Op basis hiervan is Spreekkamer Online ontwikkeld en wordt het verder uitgebouwd. Initieel gestart voor de Gezondheidszorg, maar inmiddels ook in andere sectoren waar klantcontacten via online videocommunicatie wenselijk is zoals finance, verzekeringen en notariaat. 

Spreekkamer Online vormt een partnership met 80db, een betrouwbare ontwikkelaar van software met uitgebreide ervaring in online streaming producten. Een voorbeeld hiervan is online seminar, een webinarplatform met klanten in diverse sectoren onder andere finance en verzekeringen.

In januari 2014 is Spreekkamer Online officieel gelanceerd (zie in de pers). Inmiddels gebruiken meerdere dienstverleners Spreekkamer Online.

 

Voordelen Spreekkamer Online
1. Eenvoudig voor dienstverlener en cliënt

Onderzoek wijst uit dat 75% van de Nederlanders lage digitale vaardigheden heeft. Het installeren van toepassingen is te ingewikkeld en gebruik van de Engelse taal vormen een grote barrière in het gebruik van online toepassingen. Spreekkamer Online maakt gebruik van de Nederlandse taal, de patiënt hoeft niets te installeren en is met 1 simpele klik in de video-afspraak. 

2. Veilig volgens normeringen 

Veiligheid van een systeem voor online video-afspraken heeft naast een veilige verbinding met het hoogte niveau van encryptie, meer implicaties.  Spreekkamer Online is lokaal ontwikkeld, met lokale hosting en voldoet aan de noodzakelijke veiligheidsnormen.

3. Maatwerk

Aansluiting op bestaande systemen en werkprocessen is van doorslaggevend niveau voor een succesvolle implementatie. Daarnaast zijn white-label toepassingen mogelijk.

 

Visie Spreekkamer Online

Onze visie is dat in 2019 minimaal 20% van de gesprekken tussen dienstverlener en cliënt op afstand zullen plaatsvinden via online video.  

Spreekkamer Online wil hierin faciliteren en daarmee bijdragen aan het efficiënter, doelmatiger en cliëntvriendelijker maken van de dienstverlening. Wij willen lokaal maatwerk bieden en opereren als een toonaangevende speler op het vlak van online videocommunicatie. 

 

Klantenportefeuille
Logoolvg Logo SLAZ
Arbobutler Logogimd
PMS Logo Apotheekzorg Logo Faasen Grijmans

Uitsnede Logo Dc Klinieken

 

HAGA Corporate Van Den Haag
 

 Handenpols             GHZ Logo Def 2010