Spreekkamer Online

Wanneer een video-afspraak?

Veel cliënten willen contact met hun dienstverlener via de webcam. Het bespaart (reis)tijd en is laagdrempelig. Bovendien is een video-afspraak persoonlijker dan een telefonisch contact en effiënter dan een fysieke afspraak.

Een eenvoudige toepassing via internet

Spreekkamer Online werkt op iedere pc of laptop met een internetverbinding en een webcam (met microfoon en luidsprekers). Het is een browser-based toepassing en er is geen installatie van software of hardware nodig. Na een paar eenvoudige handelingen kunt u videoconsulten gaan voeren. Cliënten openen de video-afspraak met 1 klik vanuit hun e-mail.                   

Flexibel en een voorspelbaar kostenplaatje

Spreekkamer Online is een zogeheten Software As A Service (SAAS). Dat betekent dat u de software niet zelf aanschaft, maar een vast bedrag betaalt voor het gebruik. Spreekkamer Online zorgt voor de werking, het onderhoud en het beheer van het systeem. 

Unieke aansluiting op uw afsprakensysteem

Spreekkamer Online biedt als enige aanbieder een (beveiligde) koppeling aan met  uw eigen afsprakensysteem. Dat betekent dat deze afspraken automatisch in uw agenda te zien zijn. Met een paar klikken maakt u vervolgens online beeldcontact met uw cliënt.
Spreekkamer Online is tevens zonder koppeling te gebruiken. 

Veilig en prive                        

Een videoconsult via Spreekkamer Online is een volledig beveiligd gesprek. Er wordt door ons geen persoonlijke informatie of video-opnamen opgeslagen. Ook hoeft er geen software te worden geïnstalleerd. Onze organisatie en systemen zijn volledig ingericht volgens de veiligheidsnormen.